Samlingsplats för Equmeniakyrkorna runt Anten:
i Magra, Loo, Långared, Vänga, Risveden och Sollebrunn

På lördag och söndag i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden hålls årsmöten och årshögtid. Årsmöte äger rum i Långared på lördag eftermiddag. På söndag förmiddag har församlingen i Loo sitt årsmöte. I Vänga firas årshögtid på söndag förmiddag.

På lördag och söndag gästar teologen och apologet Stefan Gustafsson Equmeniakyrkan Loo. Tre samlingar är planerade med Stefan och han talar om trons grund och tillförsikt.

På onsdag kväll är det bibelstudium i Loo. Det blir reflektion och undervisning utifrån apostlagärningarna.

På torsdag inbjuds till terminens första samling med soppa, samtal och gemenskap i Loo.

På fredag morgon hålls bön i Långared och Loo

På fredag förmiddag mellan 10 och 12 är det mötesplatsen i Loo

Lördag och söndag är det samlingar i alla tre församlingarna.

På lördag kväll har Vänga Vinterfest för alla åldrar med serverng av gröt och omväxlande program.

På söndag förmiddag har Långared gudstjänst med predikan av Kjell Norberg och sång av Antonia och Totte Axelsson.

På söndag eftermiddag är det Vinterfest i Loo. Program, gemenskap och servering.

Nyårsdagen kl 11.00 hälsas vi välkomna till en gemensam gudstjänst i Långaredsbygdens equmeniakyrkor. Det är samling i Equmeniakyrkan Långared. Det blir predikan av Kjell Norberg, sång av Linda och Henrik Molin och nattvad firas. Insamling görs till vårt barn- och ungdomsarbete i Långaredsbygdens Equmenia och efter gudstjänsten inbjuds till servering.

Julafton hälsas ni välkomna till två samlingar i Långaredsbygdens equmeniakyrkor.

Kl 10.00 är det Samling vid krubban i Vänga där bland annat Kjell Norberg medverkar.

Midnattsgudstjänst blir det i Loo kl 23.30 där systrarna Gustafsson från Snurrebo medverkar och det blir fackeltåg till kyrkan från olika platser i Loo.

På fredag den 20 dec kl 19.00 inbjuds till Julkonsert i Equmeniakyrkan Långared. Jonas Brobäck med band och dottern Hanna framför julsånger kring temat Förväntan. Det blir också servering.

På söndag den 22 dec firas förmiddagsgudstjäsnt i Equmeniakyrkan Loo. Julens sånger kommer att sjungas och det blir predikan av Andreas Abrahamsson

På lördag den 14 dec inbjuder Equmenia i Långaredsbygden till Luciafirande i Albert Hall. Ett stort Luciatåg med många deltagare där lucia, tärnor och annat följe framför ett program. Det blir servering, lotterier, försäljning av hembakat bröd, m m.

Torsdag 12 dec är det dags för sopplunch i Loo

På fredag morgon hålls bön i Långared och Loo

Andra söndagen i advent är det dags för söndagsskolfester, dels i Loo och dels i Långared. Festerna hålls kl 10.00 och söndagsskolans deltagare och ledare framför julprogram och det blir servering.

I Vänga firas förmiddagsgudstjänst på söndag med predikan av Kjell Norberg och sång av Åsa Wirgonsson

På söndag tänder vi det första adventsljuset. I tre gudstjänster i Långaredsbygdens Equmeniakyrkor firas högtid. Barn medverkar, körer sjunger och adventspredikan hålls. I Långared predikar Kjell Norberg, i Vänga Eva Andersson och i Loo Andreas Abrahamsson. Efter gudstjänsten inbjuds till servering och gemenskap.

I denna vecka på måndag är det elva-kaffe i Vänga missionshus.

Inom kort:

Öppen kyrka.

2020-01-31 08:00 - 09:00

Bön.

2020-01-31 08:30 - 09:30

Mötesplats.

2020-01-31 10:00 - 12:00

Gemenskap och fika för alla åldrar.

Församlingens årsmöte.

2020-02-01 17:00

Servering.

Församlingens årsmöte.

2020-02-02 10:00

Servering.

Årshögtid med nattvard.

2020-02-02 10:30

Kjell Norberg. Sång Johanna Lovenbäck och Charlotte Gustavsson. Servering.

Symöte

2020-02-04 18:00

Kretsträffen.

2020-02-06 10:30

Anna Hagnell. "Min resa" med Elisabeth Hesselblad - Sveriges andra helgon.

Öppen kyrka.

2020-02-07 08:00 - 09:00

Bön.

2020-02-07 08:30 - 09:30

Mötesplats.

2020-02-07 10:00 - 12:00

Gemenskap och fika för alla åldrar.