Samlingsplats för Missionskyrkorna runt Anten:
i Magra, Loo, Långared, Vänga, Risveden och Sollebrunn

På onsdag kväll är det två samlingar med samtal och gemenskap i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Vänga inbjuds till grillkväll, och deltagarna uppmanas medta det man vill grilla.

I Loo är det dags för glasscafé, då blir det våfflor, kaffe och flera variationer av glass som serveras

På söndag inbjuds till förmiddagsgudstjänst i Equmeniakyrkan Loo. Gudstjänsten har form av café och det blir medverkan av gudstjänstgrupp samt servering.

På onsdag kväll kommande vecka är det två samlingar med samtal och gemenskap i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

På söndag inbjuds till två förmiddagsgudstjänster i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden, dels i Loo och dels på Attholmen.

I gudstjänsten i Loo predikar Andreas Abrahamsson och det blir sångmedverkan. Efteråt bjuder Arne Johansson på födelsedagsfika.

Långared- och Vänga-församlingarna möts på sommarhemmet Attholmen till sommarandakt och servering ingår.

På onsdag kväll är det glasscafé i Loo. Det är den första samlingen för sommaren. Ytterligare två onsdagar i sommar, den 18 juli och den 8 aug, inbjuds till glasscafé.

På torsdag kväll är det bön och lovsångskväll ”Be-me-oss” på sommarhemmet Attholmen.

På söndag inbjuds till gemensam förmiddagsgudstjänst på sommarhemmet Attholmen för Equmeniaförsamlingarna i Loo, Långared och Vänga. Pastor Andreas Abrahamsson predikar och det blir sång av Maja-Stina Eriksson med vänner. Efter gudstjänsten blir det servering.

Onsdag kväll är det bibelstudium med Andreas Abrahamsson i Loo

På torsdag kväll är det bön och lovsångskväll på sommarhemmet Attholmen

På fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo under ledning av Marita Segerlind.

På söndag firas förmiddagsgudstjänster i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden dels i Långared och dels i Loo.

Tältmöten i Risvedens 2018

På midsommarafton startar årets tältmötesserie i Risveden, vid Missionshuset på Degebovägen 7. Först ut är LP-vännerna, midsommardagen och söndag 24/6 talar Rigmor Holst. Birger Skoglund gästar oss 29/6-1/7. Tredje helgen, 6-8/7, kommer Kjell och Gunilla Lindstedt som både talar och sjunger. Sista helgen inleds 13/7 av Johan Norén och avslutar gör Carl-Gustaf Severin 14-15/7.

På onsdag Nationaldagen kl 10.00 är det en bönesamling på sommarhemmet Attholmen.

På torsdag är det dags för kretsträffens utflykt som går till Kullingsjös i Renvist. Avfärd från Equmeniakyrkan Loo och deltagarna uppmanas medta stol för utebruk.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på förmiddagen är det mötesplatsen i Loo.

På onsdag kväll är det samling i Vänga med bibelläsning och bön under ledning av Kjell Norberg.

På torsdag hålls bön och lovsångskväll på sommarhemmet Attholmen. ”Be-me-oss” benämns samlingen.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppna för bön och på förmiddagen är det mötesplatsen, samlingen för alla åldrar under ledning av Marita Segerlind.

På fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar under ledning av Marita Segerlind.

På lördag eftermiddag hålls en volleybollturnering på sommarhemmet Attholmen. På kvällen blir det ungdomsmöte på Attholmen med tal av Jonas Eriksson och sång och musik av Linnea Svensson.

Inom kort:

Tältrivning

2018-07-21 10:00

Årets tältmöten är över och tältet ska tas ner för förvaring. Vi behöver hjälp av många män och kvinnor med stadiga ben och god vilja - många olika arbetsuppgifter finns.
Vid regn skjuts tältrivningen på framtiden.

Gemensam gudstjänst.

2018-07-22 10:00

L-G Eriksson, Älvängen. Sång Mats och Tina Gustavsson. Ta med fikakorg.

Bemeoss.

2018-07-26 19:00

Bön- och lovsångskväll.

Gudstjänst.

2018-07-29 10:00

Hans Johansson. Sång. Trädgårdsfika hos Emanuel och Johanna Björling.