Samlingsplats för Equmeniakyrkorna runt Anten:
i Magra, Loo, Långared, Vänga, Risveden och Sollebrunn

På onsdag kväll inbjuder Vänga till grillkväll vid missionshuset. Deltagarna uppmanas ta med något att grilla.

På söndag firas gemensam förmiddagsgudstjänst på Sommarhemmet Attholmen. Det blir predikan av Lars-Göran Eriksson Älvängen och sång och musik av Åsa Wirgonsson med flera samt servering.

På onsdag kväll kommande vecka är det dags för våffel- och glasscafé i Equmeniakyrkan Loo.

På söndag förmiddag firas förmiddagsgudstjänst i Equmeniakyrkan Loo. Det blir delande av personliga erfarenheter i tron på Gud av flera gudstjänstdeltagare. För sång och musik svarar Elin Molin och Mats Gustafsson. Efteråt inbjuds till trädgårdsfika hos Elin och Johannes Henström, Nästebäcken, Sävekärr. Deltagarna uppmanas medta eget fika.

På söndag förmiddag firas förmiddagsgudstjänst i Equmeniakyrkan Loo. Det blir predikan av Andreas Abrahamsson. Nattvardfirande ingår i gudstjänsten. Efteråt inbjuds till trädgårdsfika hos Emma och Anton Sernestrand, Snurrebo. Deltagarna uppmanas medta eget fika.

På onsdag kväll är det glass- och våffelcafé i Equmeniakyrkan Loo. Detta är den första av de tre planerade caféerna i sommar. De övriga hålls den 24 juli och den 7 augusti.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön.

På lördag kväll är det möte på sommarhemmet Attholmen. Det blir predikan av pastor Gustav Danielsson, Horla och sång av Loo-tjejerna samt servering.

På tisdag kväll hålls bönesamlingen ”bemeoss” på sommarhemmet Attholmen.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön.

På söndag förmiddag inbjuder Equmeniakyrkorna till gemensam gudstjänst på sommarhemmet Attholmen. Det blir predikan av Kjell Norberg och sång av Yvonne Sundell. Efter gudstjänsten blir det servering.

På tisdag kväll hålls bönesamlingen ”bemeoss” på sommarhemmet Attholmen.

På onsdag kväll är det bibelstudium i Loo. Andreas Abrahamsson leder undervisning om lärjungaskap utifrån Apostlagärningarna kap 10 och det blir fika.

På tisdag kväll hålls en bönesamling på sommarhemmet Attholmen benämnd ”Bemeoss”.

På torsdag, Nationaldagen, uppmanas till Bön för Sverige och en bönesamling hålls på förmiddagen på sommarhemmet Attholmen under ledning av Monica Jonsson.

På måndag förmiddag är det dags för elva-kaffe i Vänga missionhus.

Kristi Himmelsfärds Dags morgon, inbjuder Equmeniakyrkona till gökotta på sommarhemmet Attholmen. Deltagarna uppmanas medta kaffekorg.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på förmiddagen har mötesplatsen sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På söndag firas gudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Vänga hålls förmiddagsgudstjänst med predikan av Kjell Norberg och sång av Lisbet Larsson.

På onsdag kväll är det bibelstudium i Loo under ledning av Andreas Abrahamsson.

På torsdag har syföreningen i Loo utflykt till Cesarstugan för att bland annat se utställningen ”Bondens år” Det är avfärd från Equmeniakyrkan Loo kl 12.00 på förmiddagen.

Inom kort:

Grillkväll.

2019-07-17 18:00

Ta med eget att grilla.

Gemensam gudstjänst.

2019-07-21 10:00

Lars-Göran Eriksson Älvängen. Sång Åsa Söderberg m.fl. Servering.

Glasscafé

2019-07-24 18:00