You are hereSollebrunn

Sollebrunn

På tisdag kväll är det dags för bönesamlingen bemeoss på sommarhemmet Attholmen

Till helgen är det samlingar på sommarhemmet Attholmen kring temat Frihet i Kristus.

På fredag kväll är det lovsångskväll med ungdomsledare Samuel Malmqvist från Sollebrunn och equmeniakyrkornas ungdomsledare Jakob Rydsmo.

På onsdag kväll är det dags för våffel och glasscafe i Equmeniakyrkan Loo. Denna cafekväll är den tredje och sista för säsongen. Cafekvällarna har haft god tillslutning och denna kväll hoppas man också på god tillslutning.

På söndag hålls förmiddagsgudstjänster dels i Vänga och dels i Loo.

I Vänga inbjuds till bibelsamtal och bön.

På söndag hålls två förmiddagsgudstjänster ì Equmenìakyrkorna i Långaredsbygden, dels på sommarhemmet Attholmen och dels i Equmeniakyrkan Loo.

Församlingarna i Långared och Vänga inbjuder till Attholmen. Det blir predikan av pastor Lars-Anders Kjellberg som tidigare varit pastor i församlingarna. Med sång medverkar Linda och Henrik Molin och det blir servering.

På söndag hålls förmiddagsgudstjänster dels på sommarhemmet Attholmen och dels i Equmeniakyrkan Loo.

Stort engagemang för Attholmen

Sommarhemmet Attholmen har betytt mycket för väldigt många under sina dryga 70 år. Av det stora intresset kring Attholmens framtid att döma, så betyder det fortfarande mycket, men det gäller att anpassa verksamhetsformerna till nutida förutsättningar.

Tre frågor till Sture Wängberg

Sture Wängberg är medlem i Vänga Missionsförsamling. Han är rektor för Vårbergsskolan i Vårgårda. Sture är gift med Inger och har två ”utflugna” barn.

Vad håller Dig kvar i tron idag?

equmenia Gräfsnäs-Sollebrunn

Välkommen till equmenia Gräfsnäs Sollebrunns barn- och ungdomsaktiviteter!
Vi inbjuder till Barnkyrka, Spårarscout, Scout, Tonår, Konfirmationsläsning och Det finns mer. Mer information finner ni på
www.sollebrunnsmissionsforsamling.se/barn-ungdom/

Varje midsommar arrangerar vi tillsammans med equmena Magra och Nossebro ett firande i Gräfsnäs slottspark. Mer information:
www.midsommarigrafsnas.se/

Equmeniakyrkan Gräfsnäs Sollebrunn

Välkommen till Equmeniakyrkan Gräfsnäs Sollebrunn!

Se aktuellt program på vår hemsida.

Vice församlingsföreståndare: Ingrid Rudh, 070-621 23 59
Ordförande: Monica Johansson, 0322-835 10