You are hereArkiv ordnat per månad / december 2016

december 2016

Långareds Församlingskrets vecka 52

Annandag jul är enligt tradition missionsdag och missionsgudstjänster hålls i alla tre församlingarna och insamling görs till Equmeniakyrkans mission i andra länder.

I Långared hålls en temagudstjänst med tal och sång samt insamling och efteråt servering.

Långareds Församlingskrets vecka 51

Julaftons förmiddag inbjuder Vänga till samling vid krubban. Julberättelsen ges och julsångerna sjungs och det blir medverkan av pastor Kjell Norberg.

Sen julaftonskväll blir det julnattsgudstjänst i Loo med sång och musik av Olof Säll. De kända jultexterna läses och det blir medverkan av Kjell Norberg.

Långareds Församlingskrets vecka 50

På onsdag kväll är det bibelsamtal och bön i Loo under ledning av Kjell Norberg.

Fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på förmiddagen är det sedan dags för Mötesplatsen i Loo. Då möts alla åldrar till gemenskap och samvaro under ledning av Marita Segerlind.

Långareds Församlingskrets vecka 50

Långareds Församlingskrets vecka 49

På torsdag är det samling med soppa, samtal och gemenskap i Equmeniakyrkan Loo.