You are hereArkiv ordnat per månad / januari 2017

januari 2017

Långareds Församlingskrets vecka 5

Tisdag kväll har syföreningen i Loo uppstart för terminen

Onsdag kväll håller Långareds församlingskrets årsmöte i Vänga missionshus

På torsdag är det terminsstart för kretsträffen, den ekumeniska samlingen, i Vänga. Medverkan sker av Ewa Styrud som benämner sitt anförande Den försmädliga glömskan. Det blir servering och presentation av vårterminens program.

Långareds Församlingskrets vecka 4

Fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo. Samlingen är för alla åldrar och leds av Marita Segerlind.

Långareds Församlingskrets vecka 3

Onsdag kväll är det bibelsamtal och bön under ledning av Kjell Norberg i Loo

På söndag är det gudstjänster i alla tre församlingarna i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

Långareds Församlingskrets vecka 2

På torsdag startar samlingarna med samtal, gemenskap och soppa i Loo.

Fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på fredag förmiddag startar mötesplatsen för terminen. Samlingen för alla åldrar och leds av Marita Segerlind.

På söndag är det samlingar i alla tre församlingarna i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

Långareds Församlingskrets vecka 1

På lördag eftermiddag inbjuder Vänga till Hela bygdens julfest med sång, musik och olika programinslag samt servering

På lördag kväll är det lovsång i Loo. Det innebär en timmas lovsång och den sker under ledning av Andreas Blomqvist och benämns hjärtats lovsång.