You are hereArkiv ordnat per månad / februari 2017

februari 2017

Långareds Församlingskrets vecka 9

På måndag förmiddag är det elva-kaffe i Vänga.

På onsdag kväll hålls en askonsdagsandakt i Långared benämnd Vi går in i fastetiden. Kjell Norberg leder andakten.

På torsdag är det den ekumeniska kretsträffen med samling i Långareds Församlingshem. Sören Persson kåserar över ämnet ”Goda grannar – minnen från min barndom”.

Långareds Församlingskrets vecka 8

På tisdag kväll har syföreningen i Loo symöte i kyrkan.

Fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo. Samlingen för alla åldrar under ledning av Marita Segerlind.

Långareds Församlingskrets vecka 7

Fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo med samling för alla åldrar.

På söndag är det samlingar i alla tre församlingarna i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Långared är det på förmiddagen cafégudstjänst med samtal om framtiden samt servering.

Långareds Församlingskrets vecka 6

Onsdag kväll är det bibelsamtal och bön i Loo under ledning av Kjell Norberg.

På torsdag är det samling i Loo med samtal, soppa och gemenskap.

Fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo. Samlingen är för alla åldrar och leds av Marita Segerlind.