You are hereArkiv ordnat per månad / mars 2017

mars 2017

Equmeniakyrkan Loo

Fredag morgon är kyrkan öppen för bön och på fredag förmiddag är det mötesplatsen som är för alla åldrar och leds av Marita Segerlind.

På tisdag kväll inbjuds damer 70+ till Ladies Night. En samling i Loo med dels underhållning och dels servering av tre rätters måltid. Uppmaning ges att ta med vänner och bra med anmälan om deltagande till Frida Anderklint.

Fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo som är för alla åldrar och leds av Marita Segerlind.

På tisdag kväll möts syföreningen i Loo till symöte hos Majvor Jansson.

Fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På söndag förmiddag är det gudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Långared leder Peter Sörstedt en samtalsgudstjänst vid fikaborden.

På torsdag är det dags för samling i Loo med soppa, samtal och gemenskap.

På lördag är det lovsångkväll i Loo. Det innebär en timmas lovsång och den sker under ledning av Petra Helldin och benämns hjärtats lovsång.