You are hereArkiv ordnat per månad / april 2017

april 2017

Kommande helg är det avslutning på årets konfirmationsläsning som varit gemensam mellan Svenska Kyrkan och Equmeniakyrkorna. Hans Tengler, Kjell Norberg och Jakob Larsson tillsammans med medhjälpare vid olika tillfällen, har stått för undervisningen.

Equmeniakyrkan Vänga

På måndag förmiddag är det dags för elvakaffe, samlingen som intresseföreningen och församlingen i Vänga inbjuder till.

Equmeniakyrkan Loo

På tisdag kväll har syföreningen symöte.

Fredag morgon är kyrkan öppen för bön och på fredag förmiddag är det mötesplatsen som är för alla åldrar under ledning av Marita Segerlind.

Equmeniakyrkan Långared

På kvällen annandag påsk hålls en andakt – tillbaka från Emmaus – under ledning av Kjell Norberg.

På söndag förmiddag hålls en samtalsgudstjänst under ledning av Britta Molin. Det blir samling kring fikaborden med samtal och servering. Insamling görs till Equmeniakyrkans nationella arbete.

Equmeniakyrkan Loo

På torsdag kväll framförs ”Skärtorsdagens drama – en levande nattvard”, ett dramaspel, sammanställt av Marie Tulokas Lundgren, och som har flera aktörer. Nattvard ingår i dramat.

På långfredagens förmiddag inbjuds till gudstjänst. Pastor Linda Danielsson från Equmeniakyrkan Storsjöstrand predikar och Peter Davidsson, Vårgårda sjunger.

Det händer i

Equmeniakyrkan Loo

På tisdag kväll inbjuds till symöte där syföreningarna i Långared och Vänga är särskild inbjudna.

På torsdag förmiddag inbjuds den ekumeniska kretsträffen. Det blir medverkan av Lars Arnoldsson från Räddningstjänsten som berättar om brandskydd, krisberedskap och äldresäkerhet.