You are hereArkiv ordnat per månad / maj 2017

maj 2017

Equmeniakyrkan Vänga

Måndag förmiddag är det dags för 11- kaffe. Förmiddagen som arrangerars tillsammans med intresseföreningen.

Equmeniakyrkan Loo

Det är samling för kretsträffen på torsdag kl 9.30 för avfärd till Koberg.

Fredag morgon är kyrkan öppen för bön och på fredag förmiddag är det mötesplatsen som är för alla åldrar under ledning av Marita Segerlind.

Sommarhemmet Attholmen

På Kristi Himmelsfärds dags morgon inbjuds till friluftsgudstjänst. Det blir sång och musik av Johannes Elnefred och predikan av Kjell Norberg. Deltagarna uppmanas medta fikakorg

Equmeniakyrkan Loo

Fredag morgon är kyrkan öppen för bön och på förmiddagen är det mötesplatsen för alla åldrar.

På söndag förmiddag hålls gudstjänst med nattvard. Det blir predikan av Marita Segerlind och sång av systrarna Olivia och Julia Olsson.

Sommarhemmet Attholmen

Equmeniakyrkan Loo

På torsdag är det samling med soppa samtal och gemenskap.

Fredag morgon är kyrkan öppen för bön och på förmiddagen är det mötesplatsen som är för alla åldrar under ledning av Marita Segerlind.