You are hereArkiv ordnat per månad / juni 2017

juni 2017

Equmeniakyrkan Loo

På onsdag kväll är det glass- och våffelcafé.

På söndag förmiddag inbjuds till gudstjänst. Det blir predikan av Marita Segerlind och sång av Aina Falkås och Sara Engernäs Nyberg. I gudstjänsten firas nattvard.

Sommarhemmet Attholmen

På torsdag kväll är det Osen på Attholmen. Det innebär en timmas bön och bibelsamtal.

Equmeniakyrkan Långared

Sommarhemmet Attholmen

På måndagen 19 juni börjar dagläger för barn och pågår varje dag med start kl 10.00 och avslutas ca 16.00. Lägerdagar hålls varje dag fram till och med torsdag den 22 juni. Närmare femtiotal deltagare är anmälda och en stor grupp ledare är engagerade och dagarna fylla av olika aktiviteter.

Sommarhemmet Attholmen

På lördag hålls möte på sommarhemmet Attholmen med internationellt tema. Gospelkören Deus och dansgruppen Alive medverkar. Efteråt blir det servering.

Equmeniakyrkan Loo

Fredag morgon är kyrkan öppen för bön och på fredag förmiddag är det mötesplatsen som är för alla åldrar.

På söndag förmiddag inbjuds till gudstjänst. Det blir predikan av pastor Andreas Abrahamsson och sång och musik av familjen Örn från Borås. I gudstjänsten blir den en barnvälsignelseakt för lille Noa ledd av Marita Segerlind.