You are hereArkiv ordnat per månad / juli 2017

juli 2017

På torsdag kväll är det Oasen-samling på Attholmen. Denna vecka leds bön och bibelsamtalet av Torbjörn Larsson

På söndag förmiddag möts Equmeniakyrkorna i Långared, Vänga och Loo till gemensam gudstjänst på sommarhemmet Attholmen. Det blir predikan av Kerstin Ek. Sång ingår i gudstjänsten och efteråt är det servering.

-------------------------------------
Inger Svantesson 2017-07-23

På onsdag kväll är det glass- och våffelcafé i Equmeniakyrkan Loo

På torsdag kväll är det Oasen på sommarhemmet Attholmen. Bön- och bibelsamtalet leds av Monika Jonsson

Sommarhemmet Attholmen

På torsdag kväll är det Oasen på Attholmen. Det innebär en timmas bön och bibelsamtal under ledning av Eva Börta Andersson.

På söndag hålls förmiddagsgudstjänst på sommarhemmet. Det är församlingarna i Långared och Vänga som inbjuder och predikan hålls av Inger Svantesson. Det blir sångmedverkan och deltagarna uppmanas medta kaffekorg.

Equmeniakyrkan Loo

Sommarhemmet Attholmen

På torsdag kväll kl 19.30 (obs tiden)är det Oasen på Attholmen. Det innebär en timmas bön och bibelsamtal. Denna torsdag medverkar pastor Ann-Kristin Lindström från Göteborg med bland annat berättelse från sin livserfarenhet.

Equmeniakyrkan Loo