You are hereArkiv ordnat per månad / september 2017

september 2017

På måndag förmiddag är det dags för elva-kaffe i Vänga missionshus.

Tisdag kväll har syföreningen i Loo symötesamling hos Birgitta Jarnelid Ängsgatan 3 C i Sollebrunn.

På onsdag kväll hålls studiesamling i Långared under ledning av Kjell Norberg.

Tisdag eftermiddag är syföreningarna i bygden inbjudna till syföreningsträff i Ruus. Hembygdsföreningen bjuder på omväxlande program med bland annat medverkan av Lillemor Skoglund-Andersson.

På onsdag kväll hålls studiesamlingar dels i Vänga och dels i Loo. I Vänga leds bibelsamtal och bön av Kjell Norberg och i Loo leds bibelstudium av Andreas Abrahamsson.

På torsdag startar terminens samlingar med samtal, soppa och gemenskap i Loo.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön. På fredag förmiddag är det mötesplatsen, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På torsdag förmiddag är det terminens första kretsträff. Den ekumeniska träffen hålls i Vänga missionshus och gästas av pastor Magdalena Karlsson som ger sin berättelse. Magdalena är född i Indien och uppvuxen i Malaysia men är nu pastor i pingstförsamlingen i Sollebrunn.