You are hereArkiv ordnat per månad / oktober 2017

oktober 2017

På måndag förmiddag blir det barnsång i Vänga Missionshus. Föräldrar och barn inbjuds till en nystartad verksamhet då man sjunger tillsammans och delar gemenskap. Sedan följer elvakaffet som ordnas tillsammans av intresseföreningen.

På onsdag kväll hålls bibelstudium i Långared. Markusevangeliet läses och det blir reflexioner kring texterna under ledning av Kjell Norberg

Tisdag kväll möts syföreningen i Loo hos Sol-Britt Josefsson

Fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön. På förmiddagen är det mötesplatsen i Loo. Samlingen då alla åldrar är välkomna och under ca två timmar finns det möjlighet till lek och annan sysselsättning för barn samt samtal, fika och gemenskap för alla åldrar.

På onsdag kväll hålls bibelstudium dels i Vänga och dels i Loo. Markusevangeliet läses och det blir reflexioner kring texterna. I Vänga står Kjell Norberg för ledningen och i Loo är det Andreas Abrahamsson som håller i ledningen.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och därefter är det dags för mötesplatsen, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På tisdag har syföreningen i Loo symötessamling

På torsdag är det samling i Loo med soppa, samtal och gemenskap.

På söndag är det förmiddagsgudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

På torsdag förmiddag hålls den ekumeniska kretsträffen i Equmeniakyrkan Långared. Författaren Åke Carlsson från Siene kåserar över ”Förr och nu i bondens marker” och det blir servering.

På söndag firas förmiddagsgudstjänster i Loo och Vänga.