You are hereArkiv ordnat per månad / november 2017

november 2017

På måndag är det dags för elva-kaffe i Vänga vilket startar klockan 10.30. Redan en timma innan är det samling med barnsång dit alla intresserade föräldrar och barn hälsa välkomna.

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön. På förmiddagen inbjuds till mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På tisdag kväll möts syföreningen i Loo

På onsdag kväll är det bibelsamtal och bön i Långared under ledning av Kjell Norberg

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön.

På fredag förmiddag inbjuds till mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På onsdag kväll hålls bibelstudium i Loo under ledning av Andreas Abrahamsson

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön.

På lördag är det dags för missionsauktioner i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

På tisdag möts syföreningen i Loo till symöte.

På onsdag är det bibelsamtal och bön i Vänga. Det blir läsning ur Markusevangeliet och Kjell Norberg leder samlingen.

Torsdag är det dags för samling i Loo med soppa, samtal och gemenskap.

Fredag morgon är kyrkorna både i Långared och i Loo öppna för bön.