You are hereArkiv ordnat per månad / december 2017

december 2017

På nyårsdagens förmiddag firar Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden gemensam gudstjänst i Loo. Andreas Abrahamsson, Kjell Norberg och Marita Segerlind medverkar och nattvard ingår i gudstjänsten. En gemensam sångkör från de tre församlingarna sjunger och efteråt inbjuds till servering i församlingsvåningen.

Tisdag, annandag jul är missionsdag i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

Missionsgudstjänster hålls på förmiddagen i alla tre församlingarna. Insamling görs till mission i andra länder.

I Långared medverkar Miriam Carlsson och Yvonne Sundell.

I Loo medverkar Peter Carlbom från Apg 29 Indien.

I Vänga hålls en cafégudstjänst med missionstema

Fredag morgon är kyrkan i Långared öppen för bön.

På fredag kväll hålls en julandakt i Långared med medverkan av Kjell Norberg, Charlotte Ahlberg och Deborah Helsing.

På söndag är det julafton och då hålls på förmiddagen i Vänga en julandakt benämnd - Samling vid krubban. Det blir medverkan av Kjell Norberg.

På onsdag kväll är det bibel och bön i Långared. Det blir läsning ur Markusevangeliet under ledning av Kjell Norberg.

På torsdag är det samling med soppa, samtal och gemenskap i Loo.

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön. På förmiddagen inbjuds till mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På tisdag kväll har syföreningen i Loo sitt julsymöte.

På onsdag kväll hålls studiesamlingar dels i Vänga och dels i Loo. I Vänga leds bibelsamtal och bön av Kjell Norberg och i Loo leds bibelstudium av Andreas Abrahamsson.