You are hereArkiv ordnat per månad / januari 2018

januari 2018

På måndag förmiddag är det samlingar i Vänga missionshus. Kl 9.30 är det dags för barnsång och lek och kl 10.30 är det 11-kaffe med gemenskap och samvaro.

På torsdag är det terminens första samling för den ekumeniska kretsträffen och man möts i Vänga. Det blir besök av pastor och trubaduren Torbjörn Lantz från Floby. Torbjörn har som rubrik för sitt program Läsarsång och andlig visa.

På fredag förmiddag inbjuds till mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På onsdag kväll hålls bibelstudium och bön i Långared. Det blir läsning ur Markusevangeliet och samlingen leds av Kjell Norberg.

På onsdag kväll hålls bibelstudium i Loo under ledning av Andreas Abrahamsson

På torsdag är det samling i Loo med soppa, samtal och gemenskap.