You are hereArkiv ordnat per månad / februari 2018

februari 2018

Världsböndagen firas i Risvedens Missionshus

Miljöansvar står i fokus vid årets världsböndag – tidigare ”Kvinnornas internationella böndag” - som i år infaller fredagen den 2 mars.

På måndag förmiddag är det samlingar i Vänga dels klockan 9.30 med Barnsång och lek och dels klockan 10.30 då det är Elvakaffe.

På tisdag kväll möts syföreningen i Loo hos Majvor Jansson.

På torsdag förmiddag är det kretsträff i Församlingshemmet i Långared och Kjell Johansson kåserar kring Gott och blandat från Långared.

På onsdag kväll är det tid för samling med bibel och bön i Långared. Det blir läsningar ur Markusevangeliet och Kjell Norberg leder.

På fredag förmiddag inbjuds till mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På söndag firas gudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

På tisdag kväll har syföreningen i Loo symöte.

På onsdag kväll hålls studiesamlingar dels i Vänga och dels i Loo.

I Vänga leds bibelsamtal och bön av Kjell Norberg och i Loo leds bibelstudium av Andreas Abrahamsson.

På torsdag är det dags för samlingen med soppa, samtal och gemenskap i Loo