You are hereArkiv ordnat per månad / mars 2018

mars 2018

På måndag förmiddag är det samling i Vänga missionshus. Först en timmas barnsång och lek därefter elva-kaffe.

I påskveckan, måndag, tisdag och onsdag, på kvällarna, hålls passionsandakter i Loo, under ledning av Andreas Abrahamsson.

Skärtorsdagens kväll hålls ekumenisk gudstjänst med nattvard i Långareds kyrka där Hans Tengler och Kjell Norberg medverkar.

På tisdag kväll har syföreningen i Loo samling.

På onsdag kväll är det bibelsamtal och bön i Långared under ledning av Kjell Norberg.

På fredag förmiddag inbjuds till mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På söndag firas gudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

Konsert i Equmeniakyrkan Loo

Immanuel Brass, Jönköping, besöker Loo på lördag kväll 17 mars.

Immanuel Brass, som är ett brassband med 35 musikanter från Jönköping, gör konsertturné till Västsverige under helgen. Orkestern ger konsert i Equmeniakyrkan Loo på lördag och medverkar i musikgudstjänst i Equmeniakyrkan Lerum på söndag.

På onsdag kväll är det bibelsamtal och bön i Vänga under ledning av Kjell Norberg

På lördag kväll hålls en konsert i Loo med Immanuel Brass från Jönköping. Se särskild notis.

På onsdag kväll är det bibelstudium i Loo underledning av Andreas Abrahamsson

På torsdag är det samlingen med soppa, samtal och gemenskap i Loo