You are hereArkiv ordnat per månad / april 2018

april 2018

På tisdag kväll har syföreningen i Loo samling

På fredag förmiddag inbjuds till mötesplatsen i Loo.

På lördag är det Kafékväll i Loo. Det är ungdomarna i Equmenia i Långaredsbygden som inbjuder och det blir berättelser, intervjuer, fika och andakt.

På fredag förmiddag inbjuds till mötesplatsen i Loo.

På lördag är det arbetsdag på sommarhemmat Attholmen då finns det möjligheter att räfsa löv och utföra annat vårarbete.

På lördagskvällen hålls en grillkväll i Loo. Uppmaning är att ta med vänner och grannar till en gemenskapskväll.

På tisdag kväll möts syföreningen i Loo hos Gunlög Lennartsson Trålanda.

På onsdag kväll hålls studiesamlingar dels i Långared och dels i Loo. I Långared leds bibelsamtal och bön av Kjell Norberg och i Loo leds bibelstudium av Andreas Abrahamsson.

På torsdag är det dags för samlingen med soppa, samtal och gemenskap i Loo.

På kvällen annandag påsk hålls en gudstjänst i Loo som benämns Tillbaka till Emmaus. Gudstjänsten är gemensam för alla tre församlingarna och leds av Andreas Abrahamsson.

På onsdag kväll är det samling med bibelläsning och bön i Vänga som Kjell Norberg leder.