You are hereArkiv ordnat per månad / juni 2018

juni 2018

På onsdag kväll är det glasscafé i Loo. Det är den första samlingen för sommaren. Ytterligare två onsdagar i sommar, den 18 juli och den 8 aug, inbjuds till glasscafé.

På torsdag kväll är det bön och lovsångskväll ”Be-me-oss” på sommarhemmet Attholmen.

På söndag inbjuds till gemensam förmiddagsgudstjänst på sommarhemmet Attholmen för Equmeniaförsamlingarna i Loo, Långared och Vänga. Pastor Andreas Abrahamsson predikar och det blir sång av Maja-Stina Eriksson med vänner. Efter gudstjänsten blir det servering.

Onsdag kväll är det bibelstudium med Andreas Abrahamsson i Loo

På torsdag kväll är det bön och lovsångskväll på sommarhemmet Attholmen

På fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo under ledning av Marita Segerlind.

På söndag firas förmiddagsgudstjänster i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden dels i Långared och dels i Loo.

Tältmöten i Risvedens 2018

På midsommarafton startar årets tältmötesserie i Risveden, vid Missionshuset på Degebovägen 7. Först ut är LP-vännerna, midsommardagen och söndag 24/6 talar Rigmor Holst. Birger Skoglund gästar oss 29/6-1/7. Tredje helgen, 6-8/7, kommer Kjell och Gunilla Lindstedt som både talar och sjunger. Sista helgen inleds 13/7 av Johan Norén och avslutar gör Carl-Gustaf Severin 14-15/7.

På onsdag Nationaldagen kl 10.00 är det en bönesamling på sommarhemmet Attholmen.

På torsdag är det dags för kretsträffens utflykt som går till Kullingsjös i Renvist. Avfärd från Equmeniakyrkan Loo och deltagarna uppmanas medta stol för utebruk.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på förmiddagen är det mötesplatsen i Loo.