You are hereArkiv ordnat per månad / juli 2018

juli 2018

På söndag inbjuds till två förmiddagsgudstjänster i Equmeniakyrkorna.

Församlingarna i Långared och Vänga möts på sommarhemmet Attholmen till en sommarandakt. Eva Andersson, Börta predikar och det blir sång av Marie Persson. Deltagarna uppmanas ta med fikakorg.

På torsdag är det bön och lovsångskväll på Attholmen som benämns Be-med-oss.

På söndag inbjuds till förmiddagsgudstjänst i Equmeniakyrkan Loo. Hans Johansson leder gudstjänsten och flera medverkar med vittnebörd, sång och musik. Efteråt inbjuds till trädgårdsfika hos Johanna och Emanuel Björling i Mölnemad. Deltagarna uppmanas medta fikakorg

---------------------------------------

På onsdag kväll är det två samlingar med samtal och gemenskap i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Vänga inbjuds till grillkväll, och deltagarna uppmanas medta det man vill grilla.

I Loo är det dags för glasscafé, då blir det våfflor, kaffe och flera variationer av glass som serveras

På söndag inbjuds till förmiddagsgudstjänst i Equmeniakyrkan Loo. Gudstjänsten har form av café och det blir medverkan av gudstjänstgrupp samt servering.

På onsdag kväll kommande vecka är det två samlingar med samtal och gemenskap i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

På söndag inbjuds till två förmiddagsgudstjänster i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden, dels i Loo och dels på Attholmen.

I gudstjänsten i Loo predikar Andreas Abrahamsson och det blir sångmedverkan. Efteråt bjuder Arne Johansson på födelsedagsfika.

Långared- och Vänga-församlingarna möts på sommarhemmet Attholmen till sommarandakt och servering ingår.