You are hereArkiv ordnat per månad / augusti 2018

augusti 2018

På måndag förmiddag startar 11 – kaffe-samlingarna för terminen i Vänga missionshus.

På fredag morgon är kyrkorna i Loo och Långared öppna för bön.

På fredag förmiddag är det samling för mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På lördag förmiddag är det loppmarknad till förmån för projektet Barn i Ukraina i Albert hall.

På onsdag kväll på sommarhemmet Attholmen är det tillfälle att samtala om dop

På torsdag kväll är det bön och lovsångskväll på sommarhemmet Attholmen.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på förmiddagen är det terminens första samling för mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På söndag inbjuds till gemensam förmiddagsgudstjänst på sommarhemmet Attholmen. Det blir predikan av Kjell Norberg samt sång och musik av Sofia Welin och Gabriella Eriksson. Efteråt inbjuds till servering.

Två samlingar med inbjudan till dopsamtal äger rum på Attholmen, dels söndag kväll och dels onsdag kväll.

På onsdag kväll är det dags för glass- och våffelcafé i Loo.

På torsdag kväll är det be-med-oss-kväll, en bön och lovsångskväll, på sommarhemmet Attholmen.

På lördag kväll inbjuds till kvällsmöte på sommarhemmet Attholmen. Det blir sång, musik och tal. Daniel Klemetz med flera medverkar och det blir servering.