You are hereArkiv ordnat per månad / september 2018

september 2018

På tisdag kväll har syföreningen i Loo symöte.

På torsdag är det ekumenisk kretsträff. Man möts i Equmeniakyrkan Loo och det blir medverkan av pastor Börje Kraft, Ulricehamn, som kommer att sjunga till både psalmodikon och gitarr.

Fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på förmiddagen är det mötesplatsen - samlingen för alla åldrar.

På måndag är det dags för 11-kaffesamling i Vänga Missionshus som församlingen och intresseföreningen inbjuder till.

På onsdag kväll hålls bibelstudiesamling i Loo. Det blir undervisning och reflektion om lärjungaskap utifrån Apostlagärningarna under ledning av Andreas Abrahamsson.

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön.

På tisdag eftermiddag är syföreningarna i Långaredsbygden inbjudna av hembygdsföreningen till symöte i Hembygdsgården Ruus. Det blir bland annat berättelser om aktuellt i bygden samt servering.

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön. På fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar.

På torsdag startar terminens samlingar med samtal, soppa och gemenskap i Loo.

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön.

På fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På torsdag förmiddag har den ekumeniska kretsträffen sin första samling för terminen. Det är samling i Långareds församlingshem och det blir medverkan av begravningsentreprenören och föreläsaren Gillis Edman, Göteborg. Sorgen är kärlekens pris, varsamma och varma tankar om livets helhet är tema för anförandet och det blir servering.