You are hereArkiv ordnat per månad / oktober 2018

oktober 2018

På måndag förmiddag är det elva-kaffe i Vänga missionshus, en gemenskapssamling som intresseföreningen och församlingen inbjuder till.

På tisdag kväll har syföreningen i Loo symöte hos Anita Brunnegård

På onsdag kväll är det bibelstudium i Loo. Undervisning och reflektionom om lärjungaskap. Ledare Andreas Abrahamsson.

Fredag morgon är kyrkorna i Loo och Långared öppna för bön.

På fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo - samlingen för alla åldrar under ledning av Marita Segerlind.

På söndag firas gudstjänster i alla tre församlingarna i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

Tisdag kväll har syföreningen i Loo symöte

Onsdag kväll är det samtalskväll i Långared under ledning av Kjell Norberg

Fredag morgon är kyrkorna i Loo och Långared öppna för bön.

På torsdag är det samling med samtal, soppa och gemenskap i Loo.

Fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och på förmiddagen är det mötesplatsen - samlingen för alla åldrar.

Behöver tron försvaras? Så benämns den samling på lördag eftermiddag i Loo som apologeten, teologen och läraren Stefan Gustavsson medverkar i. Han kommer att tala om den kristna trons kris och vägen vidare.