You are hereArkiv ordnat per månad / december 2018

december 2018

Annandag jul på förmiddagen firas missionsgudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden. Missionsinsamlingar till gemensamt missionsarbete i andra länder genom Equmeniakyrkan görs och missionsinformationer ges.

I Långared blir det medverkan pastor Kjell Norberg samt sång och servering.

På onsdag kväll i Loo leder Andreas Abrahamsson bibelstudium utifrån Apostlagärningarna.

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön. Mötesplatsen i Loo hålls på fredag förmiddag.

På fjärde söndagen i advent firas förmiddagsgudstjänst i Långared med predikan av Kjell Norberg och sång av Marie Persson.

På onsdag kväll i Långared leder Kjell Norberg samtal om tron.

På torsdag är det samling i Loo med samtal, soppa och gemenskap.

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön. Mötesplatsen i Loo - samlingen för alla åldrar – hålls på fredag förmiddag.

På tisdag kväll har syföreningen i Loo sitt julsymöte

På torsdag förmiddag är det dags för den ekumeniska kretsträffen. Det är jul och adventssamling i Equmeniakyrkan Långared. Lasse Svensson med dragspelet medverkar och det blir sång och musik i advent.

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön.