You are hereArkiv ordnat per månad / januari 2019

januari 2019

På lördag kväll hålls en konsert i Loo. Det är sånggruppen Vocalsis som till förmån för Läkarmissionen ger en konsert. Gruppen består av fem unga kvinnor och de har turnerat regelbundet till förmån för Läkarmissionen sedan 2008.

Ytterligare händelser under vecka 5

På måndag förmiddag är det dags för elva-kaffe i Vänga missionshus.

På onsdag hålls en kväll med samtal om tron i Långared under ledning av Kjell Norberg.

På fredag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar.

På onsdag kväll hålls bibelstudium i Loo under ledning av Andreas Abrahamsson.

På fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön. På fredag har mötesplaten i Loo sin samling för alla åldrar.

På söndag firas gudstjänster i alla tre församlingarna.

I Loo hålls förmiddagsgudstjänst för liten och stor. Medverkar gör Jakob Larsson och Johanna Lovenbäck.

Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden vecka 2 2019

På torsdag startar terminens samlingar med soppa, samtal och gemenskap i Loo.

Fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön.

På fredag förmiddag börjar mötesplaten i Loo sin verksamhet för terminen, samlingen för alla åldrar.

Fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön.

Trettonsdagsafton hålls konsert i Albert Hall där kyrkorna ingår som medarrangörer.

På trettondagens eftermiddag är det vinterfest i Loo, en gemenskapssamling för alla åldrar med servering, samtal och olika programpunkter.