You are hereArkiv ordnat per månad / mars 2019

mars 2019

På lördag inbjuds till vårauktion i Loo. Skänkta alster av olika slag kommer att försäljas sådant som virkats, bakats, vävts, broderats, snickrats, med mera. Det blir lotterier med olika slag av vinster, fiskdamm och i programmet ingår andakt som leds av Andreas Abrahamsson samt servering. En kommitté har förberett auktionen som tror på god samling och gott resultat till församlingens arbete.

I Vänga missionshus inbjuds till elva-kaffe på måndag förmiddag.

På tisdag kväll är det dags för Alfa-samling i Vänga, en kväll med samtal om grundläggande tro.

På tisdag kväll har syföreningen i Loo sin samling och man möts hos Sol-Britt Josefsson.

På onsdagkväll är det samtalskväll om tron i Långared.

På söndag firas gudstjänster i två av Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Långared inbjuds till förmiddagsgudstjänst. En gudstjänstgrupp är ansvarig och det blir sång samt servering.

I Loo hålls förmiddagsgudstjänst med liten och stor. Predikar gör Jakob Larsson och det blir sång av ungdomar från Loo.

Övrigt i veckan.

På tisdag kväll är det tisdagsträff i Långared.

På lördag morgon inbjuds till ett frukostseminarium i Loo. Medverkande gäst är Elisabet Malm och hennes tema är ”I begynnelsen var relationer”.

Under veckan i övrigt.
På tisdag är det Alfa-kväll i Vänga.

På onsdag kväll hålls bibelstudium i Loo

På torsdag är det dags för samling med soppa, samtal och gemenskap i Loo.

På torsdag förmiddag är det dags för den ekumeniska kretsträffen. Man möts i Loo och lyssnar till biskop emeritus Per Eckerdal som talar kring temat Mina år som biskop.

I övrigt under veckan är det

På tisdag tisdagsträff i Långared med samling hos Marianne Svensson.

I Loo har syföreningen samling på tisdag kväll.