You are hereArkiv ordnat per månad / april 2019

april 2019

Måndag är det dags för 11-kaffe i Vänga missionshus, samlingen som intresseföreningen och Equmeniaförsamlingen ordnar tillsammans.

På tisdag kväll hålls valborgsmässofirande på Sommarhemmet Attholmen. Det blir vårtal av Andreas Benkel och sång av manskör. Musikquiz och servering ingår i programmet.

På tisdag har Långareds Tisdagsträff utflykt och man samlas för avfärd kl 14.00.

I Loo har syföreningen på tisdagskvällen till sin samling.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På måndag inleds påskveckans möten med kvällsandakter måndag, tisdag och onsdag i Equmeniakyrkan Långared, som leds av Kjell Norberg.

På skärtorsdags kvällen hålls ekumenisk gudstjänst med nattvard i Långareds kyrka där Långaredskören sjunger. Kyrkoherde Rolf Wollert och pastor Kjell Norberg medverkar.

På långfredagens förmiddag inbjuds till två gudstjänster, dels i Loo och dels i Vänga.

På tisdag kväll är det symöte i Loo och man möts hos Ingegerd Johansson, Frishulan.

På onsdag kväll hålls bibelstudium i Loo under ledning av Andreas Abrahamsson.

På torsdag är det dags för samling med soppa, samtal och gemenskap i Loo.