You are hereArkiv ordnat per månad / juni 2019

juni 2019

På söndag förmiddag firas förmiddagsgudstjänst i Equmeniakyrkan Loo. Det blir predikan av Andreas Abrahamsson. Nattvardfirande ingår i gudstjänsten. Efteråt inbjuds till trädgårdsfika hos Emma och Anton Sernestrand, Snurrebo. Deltagarna uppmanas medta eget fika.

På onsdag kväll är det glass- och våffelcafé i Equmeniakyrkan Loo. Detta är den första av de tre planerade caféerna i sommar. De övriga hålls den 24 juli och den 7 augusti.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön.

På lördag kväll är det möte på sommarhemmet Attholmen. Det blir predikan av pastor Gustav Danielsson, Horla och sång av Loo-tjejerna samt servering.

På tisdag kväll hålls bönesamlingen ”bemeoss” på sommarhemmet Attholmen.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön.

På söndag förmiddag inbjuder Equmeniakyrkorna till gemensam gudstjänst på sommarhemmet Attholmen. Det blir predikan av Kjell Norberg och sång av Yvonne Sundell. Efter gudstjänsten blir det servering.

På tisdag kväll hålls bönesamlingen ”bemeoss” på sommarhemmet Attholmen.

På onsdag kväll är det bibelstudium i Loo. Andreas Abrahamsson leder undervisning om lärjungaskap utifrån Apostlagärningarna kap 10 och det blir fika.

På tisdag kväll hålls en bönesamling på sommarhemmet Attholmen benämnd ”Bemeoss”.

På torsdag, Nationaldagen, uppmanas till Bön för Sverige och en bönesamling hålls på förmiddagen på sommarhemmet Attholmen under ledning av Monica Jonsson.