You are hereArkiv ordnat per månad / juli 2019

juli 2019

På söndag hålls två förmiddagsgudstjänster ì Equmenìakyrkorna i Långaredsbygden, dels på sommarhemmet Attholmen och dels i Equmeniakyrkan Loo.

Församlingarna i Långared och Vänga inbjuder till Attholmen. Det blir predikan av pastor Lars-Anders Kjellberg som tidigare varit pastor i församlingarna. Med sång medverkar Linda och Henrik Molin och det blir servering.

På söndag hålls förmiddagsgudstjänster dels på sommarhemmet Attholmen och dels i Equmeniakyrkan Loo.

På söndag firas förmiddagsgudstjänst i Equmeniakyrkan Loo. Det blir predikan av pastor Maria Hammar och sång av Sandra Josefsson. Efter gudstjänsten är det trädgårdsgemenskap hos Gunvor och Daniel Andersson. Deltagarna uppmanas medta fika.

På onsdag kväll inbjuder Vänga till grillkväll vid missionshuset. Deltagarna uppmanas ta med något att grilla.

På söndag firas gemensam förmiddagsgudstjänst på Sommarhemmet Attholmen. Det blir predikan av Lars-Göran Eriksson Älvängen och sång och musik av Åsa Wirgonsson med flera samt servering.

På onsdag kväll kommande vecka är det dags för våffel- och glasscafé i Equmeniakyrkan Loo.

På söndag förmiddag firas förmiddagsgudstjänst i Equmeniakyrkan Loo. Det blir delande av personliga erfarenheter i tron på Gud av flera gudstjänstdeltagare. För sång och musik svarar Elin Molin och Mats Gustafsson. Efteråt inbjuds till trädgårdsfika hos Elin och Johannes Henström, Nästebäcken, Sävekärr. Deltagarna uppmanas medta eget fika.