You are hereArkiv ordnat per månad / september 2019

september 2019

Måndag förmiddag är det dags för elvakaffe i Vänga

På onsdag kväll är det samling i Vänga med samtal och funderingar utifrån Apostlagärningarna.

På torsdag har den ekumeniska kretsträffen sin samling och det blir visor och berättelser av Göran Haraldsson från Degebo, Anten, och man möts i Vänga.

På tisdag kväll har syföreningen i Loo sin samling.

På fredag förmiddag har mötesplatsen i Loo sin samling för alla åldrar då det ges tid att umgås och fika samt lek för de yngre.

På tisdag eftermiddag är syföreningarna i bygden inbjudna till symötessamling i hembygdsgården Ruus.

På onsdag kväll är det bibelstudium i Loo. Studiet utgår från Apostlagärningarna och leds av Andreas Abrahamsson.

På onsdag kväll är det bibelsamtal i Vänga. Samtalet utgår från Apostlagärningarna och leds av Kjell Norberg.

På onsdag kväll är det bibelsamtal utifrån Apostlagärningarna i Långared under ledning av Kjell Norberg.

På torsdag är det dags för soppa, samtal och gemenskap i Loo.

På onsdag kväll är det bibelsamtal utifrån Apostlagärningarna i Vänga.

På torsdag startar de ekumeniska kretsträffarna för terminen med samling i Loo. Robert Sörstrand, präst i Bjärke församling, berättar om pilgrimsresa till Israel. Representanter från församlingarna medverkar och det blir servering.