You are hereArkiv ordnat per månad / december 2019

december 2019

Nyårsdagen kl 11.00 hälsas vi välkomna till en gemensam gudstjänst i Långaredsbygdens equmeniakyrkor. Det är samling i Equmeniakyrkan Långared. Det blir predikan av Kjell Norberg, sång av Linda och Henrik Molin och nattvad firas. Insamling görs till vårt barn- och ungdomsarbete i Långaredsbygdens Equmenia och efter gudstjänsten inbjuds till servering.

Julafton hälsas ni välkomna till två samlingar i Långaredsbygdens equmeniakyrkor.

Kl 10.00 är det Samling vid krubban i Vänga där bland annat Kjell Norberg medverkar.

Midnattsgudstjänst blir det i Loo kl 23.30 där systrarna Gustafsson från Snurrebo medverkar och det blir fackeltåg till kyrkan från olika platser i Loo.

På fredag den 20 dec kl 19.00 inbjuds till Julkonsert i Equmeniakyrkan Långared. Jonas Brobäck med band och dottern Hanna framför julsånger kring temat Förväntan. Det blir också servering.

På söndag den 22 dec firas förmiddagsgudstjäsnt i Equmeniakyrkan Loo. Julens sånger kommer att sjungas och det blir predikan av Andreas Abrahamsson

På lördag den 14 dec inbjuder Equmenia i Långaredsbygden till Luciafirande i Albert Hall. Ett stort Luciatåg med många deltagare där lucia, tärnor och annat följe framför ett program. Det blir servering, lotterier, försäljning av hembakat bröd, m m.

Torsdag 12 dec är det dags för sopplunch i Loo

På fredag morgon hålls bön i Långared och Loo

Andra söndagen i advent är det dags för söndagsskolfester, dels i Loo och dels i Långared. Festerna hålls kl 10.00 och söndagsskolans deltagare och ledare framför julprogram och det blir servering.

I Vänga firas förmiddagsgudstjänst på söndag med predikan av Kjell Norberg och sång av Åsa Wirgonsson