You are hereArkiv ordnat per månad / januari 2020

januari 2020

På lördag och söndag i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden hålls årsmöten och årshögtid. Årsmöte äger rum i Långared på lördag eftermiddag. På söndag förmiddag har församlingen i Loo sitt årsmöte. I Vänga firas årshögtid på söndag förmiddag.

På lördag och söndag gästar teologen och apologet Stefan Gustafsson Equmeniakyrkan Loo. Tre samlingar är planerade med Stefan och han talar om trons grund och tillförsikt.

På onsdag kväll är det bibelstudium i Loo. Det blir reflektion och undervisning utifrån apostlagärningarna.

På torsdag inbjuds till terminens första samling med soppa, samtal och gemenskap i Loo.

På fredag morgon hålls bön i Långared och Loo

På fredag förmiddag mellan 10 och 12 är det mötesplatsen i Loo

Lördag och söndag är det samlingar i alla tre församlingarna.

På lördag kväll har Vänga Vinterfest för alla åldrar med serverng av gröt och omväxlande program.

På söndag förmiddag har Långared gudstjänst med predikan av Kjell Norberg och sång av Antonia och Totte Axelsson.

På söndag eftermiddag är det Vinterfest i Loo. Program, gemenskap och servering.