You are hereArkiv ordnat per månad / februari 2020

februari 2020

På måndag förmiddag är det dags för elva-kaffe i Vänga missionshus.

På tisdag kväll har syföreningen i Loo samling

På onsdag kväll är det en Andakt inför fastan i Långared under ledning av Kjell Norberg.

På fredag förmiddag mellan Kl 10 till 12 är det mötesplatsen i Loo

På lördag den 22 febr är det Kafékväll i Equmeniakyrkan Långared där Charlotte och Ida Langdell från Ornunga medverkar. Det blir bilder och berättelser från systerkyrkorna i Kongo och Ecuador.

På söndag möts alla församlingarna i Långaredsbygden till ekumenisk gudstjänst i Vänga missionshus. Det blir medverkan av Robert Sörstrand och Kjell Norberg. Kyrkokören sjunger och det blir servering.

Under veckan är det på onsdag kväll bibelsamtal i Loo med utgångspunkt från Apostlagärningarna.

På fredag förmiddag mellan Kl 10 till 12 är det mötesplatsen i Loo

-----------------------------------
Inger Svantesson 2020-02-16

På tisdag kväll är det bibelsamtal i Vänga med utgångspunkt från Apostlagärningarna. På onsdag kväll är det bibelsamtal i Långared och samtalet rör sig kring Apostlagärningarna. På torsdag är det dags för samling med soppa, samtal och gemenskap i Loo.

På fredag förmiddag mellan Kl 10 och 12 är det mötesplatsen i Loo

Tisdag kväll möts syföreningen i Loo till sin första samling för terminen

På torsdag förmiddag är det dags för den ekumeniska kretsträffen – den första för terminen, med samling i Loo. Medverkar gör Anna Hagnell och hon talar kring ämnet ”Min resa med Elisabeth Hesselblad – Sveriges andra helgon”. Det blir servering och medverkan av församlingsanställda.