You are hereArkiv ordnat per månad / mars 2020

mars 2020

Flera samlingarna i Långaredsbygdens Equmeniakyrkor är inställda i dessa corona – tider! Men några kommer att hållas.

På måndag förmiddag är elvakaffet i Vänga INSTÄLLT

Tisdag kväll är syföreningens samling i Loo INSTÄLLD

Onsdag kväll 1 april har Långared trivselkväll INSTÄLLD

Kretsträffen den 2 april är INSTÄLLD

På fredag morgon hålls bön i Långared och Loo

De flesta samlingarna i Långaredsbygdens Equmeniakyrkor är inställda i dessa corona – tider!
Följande samlingar finns i planeringen och där inte INSTÄLLD är angivet har det inte ännu fastställts (när denna notis läggs in)

På fredag morgon hålls bön i Långared och Loo

På fredag förmiddag mellan Kl 10 till 12 är det mötesplatsen i Loo som hålls utomhus

Följande är planerat för veckan men - Håll ögonen öppna för vad som ställs in i dessa corona – tider!

På tisdag kväll har syföreningen i Loo sin samling INSTÄLLD

På onsdag kväll har Vänga och Långared en trivselkväll i Långared där Ingemar Svennered berättar om barnhemmet Novy DOM INSTÄLLD

På onsdag kväll är det bibelstudium i Loo

På fredag morgon hålls bön i Långared och Loo

På torsdag mellan 12.00 och 14.00 är det dags för soppa, samtal och gemenskap i Loo

På lördag kl 19 är det en cafékväll i Långared med besök av Andreas Reinhard från organisationen Open Doors. Hans ämne är Kyrkobesök förbjudet – Välkommen in!

Övrigt i veckan

På tisdag kväll har Vänga samling med samtal och funderingar utifrån Apostlagärningarna

På torsdag förmiddag har den ekumeniska kretsträffen samling i Vänga. Komminister Monica Eckerdahl talar kring ämnet Vad är jourhavande präst?

På fredag kl 19 är det gudstjänst i Gräfsnäskyrkan. Världsböndagen 2020 firas. Program från Zimbabwe. Representanter från kyrkorna i Bjärkebygden. Sång och musik. Servering

Övrigt i veckan