You are hereArkiv ordnat per månad / april 2020

april 2020

Följande samlingar finns i planeringen och INSTÄLLD är angivet på några av samlingarna.

Måndagens Elva-kaffe i Vänga missionshus är INSTÄLLT

Tisdag kl 10.30 ges det i Loo möjlighet att gå en promenad. En kort andakt hålls innan det blir dags att gå. Ta gärna med eget fika

Trivelskväll med utflykt kl 18.00 blir det i Långared på onsdag

Följande samlingar fanns i planeringen och INSTÄLLD är angivet på några av samlingarna.

Tisdagskvällens symöte i Loo är INSTÄLLT

Samtalskväll i Vänga på tisdag. Studium utfrån Apostlagärningarna

Följande samlingar fanns i planeringen och INSTÄLLD är angivet på flera av samlingarna.

Annandag påsk inleder vecka 16 och den planerade gudstjänsten – Tillbaka till Emmaus – i Loo INSTÄLLD

Trivselkväll i Långared på onsdag 15 april hålls hos Kerstin Kristensson

Trivselkväll i Vänga på onsdag 15 april är INSTÄLLD

På torsdag 16 april är den planerade sopplunchen INSTÅLLD

Det är stilla veckan med påskhelg och flera samlingarna i Långaredsbygdens Equmeniakyrkor är inställda p g a coronavirus.

Passionsandakterna i Loo måndag, tisdag och onsdag kvällarna är INSTÄLLDA