You are hereArkiv ordnat per månad / augusti 2020

augusti 2020

Måndag 31 aug är elva-kaffet i Vänga inställt

Torsdag 3 sept kl 10.30 inbjuds till Kretsträffen med samling i Långared. Promenad (ca 400 m) till slåtterängarna på Bryngelsgården i Långared. De håller på att restaureras. Thorbjörn Johansson guidar. Parkering vid Equmeniakyrkan. Ingen servering.

Fredag mellan 8.00 och 9.00 är det Öppen kyrka i Långared

De i mötesbladet annonserade samlingarna lördag och söndag på sommarhemmet Attholmen är inställda.

Equmeniakyrkan Vänga inbjuder till förmiddagsgudstjänst på söndag 30 aug med predikan av Kjell Norberg. Det blir sång och servering.

I Långared är det Öppen kyrka kl 10.00-14.00 med en kort andakt varje hel timme.

Under helgen är det gemensamma möten på Attholmen med besök av Elin Alm, regional kyrkoledare. Två samlingar är planerade och båda livesänds se länk nedan. För den som inte har möjligheter att se via dator, telefon eller platta finns det möjligheter att se på skärm i kyrkan i Loo. På lördag kväll hålls ett seminarium kring temat Tro och liv, om vardag och gudstjänst.

Tisdag kl 10.30 i Loo är tisdagspromenad. En kort andakt hålls innan det blir dags att gå. Ta gärna med eget fika

Onsdagens glasscafé i Loo är INSTÄLLT.

På fredag morgon hålls bön i Loo

I Loo finns rundan runt Udden. ”Predikoturen med texter - Uddenrundan”
Där finner man olika bibeltexter och reflektioner kring söndagens tema som kan ge stoff för egna tankar.

På fredag morgon hålls bön i Loo

I Loo kan man gå en runda runt Udden. ”Predikoturen med texter - Uddenrundan”