You are hereArkiv ordnat per månad / september 2020

september 2020

Tisdag kl 10.30 är det tisdagspromenad i Loo. Det inleds med en andakt därefter blir det dags för vandring. Medtag gärna fika

På torsdag 10.30 är det ekumenisk kretsträff i Långareds Kyrka. Det blir medverkan av Lise-lott J Andersson som kåserar över ”Ett år i Loo/Långared/Vänga/Magra fick betydelse för resten av mitt liv” Anpassning till rådande situationer och ingen servering.

På tisdag kväll kl 18.00 startar symötena i Loo

Fredag morgon i Loo är det bön mellan 8.30 och 9.30 och på förmiddagen mellan kl 10.00 och 12.00 är det mötesplatsen.

Tisdag kl 10.30 är det Tisdagspromenad i Loo. Den inleds med en andakt och sedan är det dags att vandra.

Onsdag kl 19 är det bibelstudium i Loo Det blir undervisning och reflektion om lärjungaskap utifrån Apostlagärningarna kapitel 20.

Fredag morgon mellan 8.00 och 9.00 är det Öppen kyrka i Långared

Fredag mellan 8.00 och 9.00 är det Öppen kyrka i Långared

Fredag morgon i Loo är det bön och på förmiddagen är det dags för mötesplatsen.

Lördag kl 14.00 är det gudstjänst med konfirmandernas redovisning i Långareds Kyrka. Konfirmander och ledare medverkar. Deltagarantalet är begränsat och varje konfirmand kan ha med sig ett visst antal deltagare.