På torsdag har kretsträffen sin resa som går mot Överlida, Limmared, Hofsnäs med flera platser. På kvällen är det oas-samling på sommarhemmet Attholmen med ledning av Monika Jonsson

Under helgen möts equmeniakyrkorna i Långaredsbygden till gemensam helg på sommarhemmet Attholmen

Det inbjuds till temahelg med samlingar fredag, lördag och söndag. Helgens tema är Förnya och fördjupa och Ida Maria Brengesjö, församlingsutvecklare inom equmenia och evangelist inom Equmeniakyrkan, medverkar vid de olika samlingarna.

På fredag kväll hålls seminarium.

På lördag eftermiddag välkomnas alla barn till barnkalas kallat Superhjältekväll som leds av Marita Segerlind och Jakob Larsson och en samling som sent ska glömmas. På lördag kväll hålls seminarium och senare på kvällen är det en nattbeachvolleybollturnering.

På söndag förmiddag firas gudstjänst med predikan av Ida Maria Brengesjö och sång av syskonen Bergstrand. Vid samtliga samlingar ordnas med servering och församlingarnas anställda medverkar.

------------------------------
Inger Svantesson 2017-08-13