På torsdag förmiddag är det terminens första kretsträff. Den ekumeniska träffen hålls i Vänga missionshus och gästas av pastor Magdalena Karlsson som ger sin berättelse. Magdalena är född i Indien och uppvuxen i Malaysia men är nu pastor i pingstförsamlingen i Sollebrunn.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön. På förmiddagen är det mötesplasten, samlingen för alla åldrar som led av Marita Segerlind.

På fredag eftermiddag reser ett hundra-tal från församlingen i Loo på församlingsläger till Sjöhagagården i Timmersdala. Det blir en helg tillsammans under ledning av Andreas Abrahamsson och Marita Segerlind.

I Långared på söndag hålls förmiddagsgudstjänst med höstupptakt. Kjell Norberg predikar och det blir sång och servering.

I Vänga möts man på söndag eftermiddag till Vängadagen. Yngre och äldre kommer att träffas och umgås utanför missionshuset. Det blir aktiviteter av olika slag och alla hälsas välkomna.

På torsdag kommande vecka startar terminens samlingar med samtal, soppa och gemenskap i Loo.
---------------------------
Inger Svantesson 2017-09-03