Tisdag eftermiddag är syföreningarna i bygden inbjudna till syföreningsträff i Ruus. Hembygdsföreningen bjuder på omväxlande program med bland annat medverkan av Lillemor Skoglund-Andersson.

På onsdag kväll hålls studiesamlingar dels i Vänga och dels i Loo. I Vänga leds bibelsamtal och bön av Kjell Norberg och i Loo leds bibelstudium av Andreas Abrahamsson.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön. På fredag förmiddag är det dags för mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På lördag förmiddag är det städdag i kyrkan i Loo.

På söndag hålls gudstjänster i alla tre församlingarna.

I Långared blir det en församlingsdag med samling på Hällnäs udde. Man uppmanas medta fikakorg och anmälan om deltagande görs till Peter Sörstedt.

I Vänga är det familjegudstjänst på förmiddagen med barnvälsignelseakt. Kjell Norberg medverkar och Marita Bergstrand leder sång. Efteråt blir det servering.

I Loo är det förmiddagsgudstjänst med predikan av Marita Segerlind och sång av tonåringar.

Följande äger rum kommande vecka

På måndag är det dags för elva-kaffe i Vänga missionshus.

Tisdag kväll har syföreningen i Loo symötesamling hos Birgitta Jarnelid Ängsgatan 3 C i Sollebrunn.

På onsdag kväll hålls studiesamling i Långared under ledning av Kjell Norberg med temat Vi läser Markusevangeliet.

.................................
Inger Svantesson