På måndag förmiddag är det dags för elva-kaffe i Vänga missionshus.

Tisdag kväll har syföreningen i Loo symötesamling hos Birgitta Jarnelid Ängsgatan 3 C i Sollebrunn.

På onsdag kväll hålls studiesamling i Långared under ledning av Kjell Norberg.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och sedan är det dags för mötesplatsen. Samlingen är för alla åldrar och leds av Marita Segerlind.

På lördag inbjuds till en lovsångskväll i Loo. Andreas Blomqvist Alingsås sjunger och spelar samt leder lovsången.

På söndag förmiddag inbjuds till gudstjänst i Equmeniakyrkan Loo. Det blir predikan av Andreas Abrahamsson och sång av Johanna Lovenbäck. I gudstjänsten firas nattvard.

På söndag kväll inbjuds till ekumenisk gudstjänst i Långareds kyrka. Barn i Ukraina är med och arrangerar och det blir insamling till barnhem i Ukraina. Kören Dream Choir medverkar under ledning Deborah Helsing och det blir musikul med Urban Esborn. Församlingarnas präster och pastorer medverkar och det blir konfirmandinskrivning samt servering.

På torsdag förmiddag i kommande vecka hålls den ekumeniska kretsträffen. Författaren Åke Carlsson från Siene kåserar över ”Förr och nu i bondens marker”. Samlingen hålls i Equmeniakyrkan Långared.

Inger Svantesson 2017-09-24