På tisdag har syföreningen i Loo symötessamling

På torsdag är det samling i Loo med soppa, samtal och gemenskap.

På fredag morgon är kyrkan i Loo öppen för bön och därefter är det dags för mötesplatsen, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På söndag är det förmiddagsgudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Loo är det scoutinvigning och medverkan av scouter och scoutledare. Dessutom medverkar pastor Andreas Abrahamsson och diakon Marita Segerlind. Det blir sång och efter gudstjänsten servering.

I Långared predikar Fredrik Davidsson från Equmeniakyrkan Storsjöstrand, Horla och det blir sång samt servering.

I Vänga möts man till bibelsamtal och bön på söndag förmiddag.

På onsdag kväll i kommande vecka hålls bibelstudium dels i Vänga och dels i Loo. Markusevangeliet läses och det blir reflexioner kring texterna.
I Vänga står Kjell Norberg för ledningen och i Loo är det Andreas Abrahamsson som håller i ledningen.

Inger Svantesson 2017-10-08