Fredag morgon är kyrkan i Långared öppen för bön.

På fredag kväll hålls en julandakt i Långared med medverkan av Kjell Norberg, Charlotte Ahlberg och Deborah Helsing.

På söndag är det julafton och då hålls på förmiddagen i Vänga en julandakt benämnd - Samling vid krubban. Det blir medverkan av Kjell Norberg.

Klockan 23.30 på julafton inbjuds till midnattsgudstjänst i Loo. Kyrkan är smyckad med många ljus och för medverkan i gudstjänsten svarar Charlotte Gustafsson, Elin Molin och Andreas Abrahamsson. Redan klockan 23.00 startar fackeltåg från tre olika ställen i byn och gudstjänstdeltagarna uppmanas ta sig till följande platser: Molins gård i Hästhagen, Looviken och Däckstället för vandring mot kyrkan.

På tisdag annandag jul är missionsdag i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

Missionsgudstjänster hålls på förmiddagen i alla tre församlingarna. Insamling görs till mission i andra länder.

I Långared medverkar Miriam Carlsson och Yvonne Sundell.

I Loo medverkar Peter Carlbom och Linnea Dyne.

I Vänga hålls en cafégudstjänst med missionstema.

Inger Svantesson 2017-12-17