På onsdag kväll hålls bibelstudium och bön i Långared. Det blir läsning ur Markusevangeliet och samlingen leds av Kjell Norberg.

På fredag förmiddag inbjuds till mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På lördag besöker Jeanette Alfredsson, från Öckerö, Equmeniakyrkan i Loo och medverkar vid tre samlingar. Jeanette är sångerska och låtskrivare och ofta anlitad som solist och lovsångsledare i konferensen och möten.

På lördag morgon inbjuds till frukostseminarium då Jeanette talar kring ämnet Från hat till försoning.

På eftermiddagen hålls en samling kring lovsång och det blir övning inför kvällsmötet.

Vid lördagskvällens möte leder Jeanette lovsång och AnnaCarin Abrahamsson predikar.

På söndag inbjuds till två förmiddagsgudstjänster i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Långared benämns gudstjänsten för Söndagsskola för alla och Kjell Norberg medverkar och det blir sång och musik.

I Loo predikar Andreas Abrahamsson och det blir sång av Elina Quint och Rebecka Gustin.

På söndag eftermiddag håller ungdomsorganisationen Equmenia i Långaredsbygden sitt årsmöte och man möts i Långared.

---------------------------------
Inger Svantesson 2018-01-14