På måndag förmiddag är det samlingar i Vänga missionshus. Kl 9.30 är det dags för barnsång och lek och kl 10.30 är det 11-kaffe med gemenskap och samvaro.

På torsdag är det terminens första samling för den ekumeniska kretsträffen och man möts i Vänga. Det blir besök av pastor och trubaduren Torbjörn Lantz från Floby. Torbjörn har som rubrik för sitt program Läsarsång och andlig visa.

På fredag förmiddag inbjuds till mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar som leds av Marita Segerlind.

På lördag kväll inbjuds till en timma av bön och lovsång i Loo. Det blir medverkan av Yvonne och Wiktor Carlsson och de benämner sin medverkan med temat En liten stund med Jesus.

På söndag firas förmiddagsgudstjänster i alla tre församlingarna i Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Långared predikar ungdomsledare Jakob Larsson och det blir sång av Linnea Svensson med flera.

I Vänga möts man till bibelsamtal och bön.

I Loo predikar Marita Segerlind och det blir sång av Sandra Josefsson.

Kommande vecka på tisdag kväll har syföreningen i Loo symöte.

På onsdag kväll hålls studiesamlingar dels i Vänga och dels i Loo. I Vänga leds bibelsamtal och bön av Kjell Norberg och i Loo leds bibelstudium av Andreas Abrahamsson.

På torsdag är det dags för samlingen med soppa, samtal och gemenskap i Loo

------------------------------
Inger Svantesson 2018-01-28