På kvällen annandag påsk hålls en gudstjänst i Loo som benämns Tillbaka till Emmaus. Gudstjänsten är gemensam för alla tre församlingarna och leds av Andreas Abrahamsson.

På onsdag kväll är det samling med bibelläsning och bön i Vänga som Kjell Norberg leder.

På torsdag är det ekumenisk kretsträff. Denna samling hålls i Equmeniakyrkan Långared och det blir medverkan av Katarina Olsson från Stora Mellby, diplomerad trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner och hon benämner sitt program Vårkänslor i trädgården.

På fredag förmiddag inbjuds till mötesplatsen i Loo.

På lördag hålls en lovsångskväll i Loo. Malin Aspenäs leder och samlingen går under rubriken En liten stund med Jesus

På söndag firas förmiddagsgudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Långared predikar Gustaf Danielsson, pastor i Storsjöstrand, och det blir sång av Sofia Welin och Linnea Nordgren.

I Loo predikar Jakob Larsson och med sång medverkar Jenny Brunnegård.

I Vänga predikar Liselotte Pyrén Englund och det blir sång av Monika Larsson.

På tisdag kväll kommande vecka möts syföreningen i Loo hos Gunlög Lennartsson Trålanda.

På onsdag kväll hålls studiesamlingar dels i Långared och dels i Loo.

I Långared leds bibelsamtal och bön av Kjell Norberg och i Loo leds bibelstudium av Andreas Abrahamsson.

På torsdag den 12/4 är det dags för samlingen med soppa, samtal och gemenskap i Loo

Inger Svantesson 2018-04-01