På tisdag kväll möts syföreningen i Loo hos Gunlög Lennartsson Trålanda.

På onsdag kväll hålls studiesamlingar dels i Långared och dels i Loo. I Långared leds bibelsamtal och bön av Kjell Norberg och i Loo leds bibelstudium av Andreas Abrahamsson.

På torsdag är det dags för samlingen med soppa, samtal och gemenskap i Loo.

På fredag morgon är kyrkorna i Långared och Loo öppna för bön. På fredag förmiddag inbjuds till mötesplatsen i Loo.

På lördag inbjuds till vårauktion i Loo. Skänkta alster av olika slag sådant som virkats, bakats, vävts, broderats, snickrats, med mera kommer att försäljas. Det blir lotterier med varierande vinster och i programmet ingår andakt som leds av Andreas Abrahamsson samt servering. En kommitté har förberett auktionen och tror på en god samling och gott resultat till församlingens arbete.

På söndag firas förmiddagsgudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Långared benämns det som församlingsdag och man möts på Hällnäs Udde. Uppmaning att ta med egen kaffekorg.

I Loo predikar Andreas Abrahamsson och med sång medverkar Ellinor Boqwana I gudstjänsten och det ingår en barnvälsignelseakt.

I Vänga predikar Kjell Norberg och det blir sång av Marita Bergstrand och Mats Persson.

-----------------------------
Inger Svantesson 2018-04-08