På tisdag kväll har syföreningen i Loo samling

På fredag förmiddag inbjuds till mötesplatsen i Loo.

På lördag är det Kafékväll i Loo. Det är ungdomarna i Equmenia i Långaredsbygden som inbjuder och det blir berättelser, intervjuer, fika och andakt.

På söndag firas gudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Loo hålls förmiddagsgudstjänst och för predikan svarar Andreas Abrahamsson och med sång medverkar ungdomar.

I Vänga vid förmiddagsgudstjänst predikar Kjell Norberg och det blir sång av Emmy Wennergren och Lisbet Larsson.

I Långared hålls kvällsgudstjänst med predikan av Kjell Norberg.

På måndag förmiddag är det dags för samling i Vänga. Först en samling med barnsång och lek och därefter elva-kaffe.

Måndag är också valborgsmässoafton och på kvällen äger vårfirande rum på sommarhemmet Attholmen. Det blir vårtal av ungdomsledare Jakob Larsson och sång av manskör, aktiviteter av olika slag och servering.

Onsdag kväll är det samling i Vänga med bibelsamtal och bön under ledning av Kjell Norberg.

På torsdag kommande vecka den 3 maj är det Kretsträffen i Loo med medverkan av Ann-Marie och Sören Haglund

Inger Svantesson 2018-04-23