På torsdag Kristi Himmelsfärdsdag inbjuds till gemensam gökotta på sommarhemmet Attholmen. Maurits Pettersson predikar och MajaStina Eriksson spelar fiol och deltagarna uppmanas medta fikakorg.

Den återkommande mötesplatsen på fredagar i Loo är denna fredag inställd.

På söndag firas förmiddagsgudstjänster i alla tre Equmeniakyrkorna i Långaredsbygden.

I Vänga är det familjegudstjänst där Torbjörn Larsson medverkar och Marita Bergstrand leder barnsånger.

I Långared hålls samtalsgudstjänst.

I Loo firas gudstjänst med nattvard. För predikan svarar Marita Segerlind och med sång medverkar Helena Samuelsson.

Kommande vecka på tisdag har syföreningen i Loo utflykt till Gräfsnäs, man besöker parken och samlas sedan i Equmeniakyrkan Gräfsnäs för servering och andakt.

På onsdag kväll hålls studiesamlingar dels i Långared och dels i Loo. I Långared leds bibelsamtal och bön av Kjell Norberg och i Loo leds bibelstudium av Andreas Abrahamsson.

På torsdag den 17 maj är det dags för samlingen med soppa, samtal och gemenskap i Loo. På kvällen hålls bön och lovsångskväll på sommarhemmet Attholmen.

-----------------------------
Inger Svantesson 2018-05-06