På tisdag har syföreningen i Loo utflykt till Gräfsnäs, man besöker parken och samlas sedan i Equmeniakyrkan Gräfsnäs för servering och andakt.

På onsdag kväll hålls studiesamlingar dels i Långared och dels i Loo.

I Långared leds bibelsamtal och bön av Kjell Norberg och i Loo leds bibelstudium av Andreas Abrahamsson.

På torsdag är det samlingen med soppa, samtal och gemenskap i Loo.

På kvällen hålls bön och lovsångskväll på sommarhemmet Attholmen. ”Be-me-oss” benämns samlingen.

På fredag förmiddag är det mötesplatsen i Loo, samlingen för alla åldrar under ledning av Marita Segerlind.

Under helgen har konfirmanderna som haft gemensam läsning i kyrkorna i Långaredsbygden sin avslutning med redovisning och konfirmationshögtider.

I Långareds Kyrka på lördag eftermiddag är det redovisning där hela gruppen samt präster, pastorer och ledare medverkar.

På söndag förmiddag firas konfirmationsgudstjänst med nattvard i Equmeniakyrkan Långared där Kjell Norberg, Andreas Abrahamsson och Jakob Larsson medverkar. Det blir sång av Patrik Ingemarsson samt servering.

På lördagskvällen hålls ungdomsmöte på sommarhemmet Attholmen. Det blir en Quizkväll där Sofia Welin och vänner medverkar och det blir hamburgerservering.

Inger Svantesson 2018-05-13